PHILIPS HC5612/15

PHILIPS HC5612/15

PHILIPS HC5612/15

Philips Philips

178030

ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ PHILIPS HC5612/15 ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ

49 € 37,90 € 37.9 -22.7%

Αγορά

: Άμεσα διαθέσιμο

3 άτοκες δόσεις
Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του εξαρτήματος αφαιρεί τα μαλλιά από τα πτερύγια κατά το κόψιμο, ώστε να εμποδίζεται η παγίδευση των μαλλιών στο ξυράφι. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να κόψετε τα μαλλιά σας χωρίς περιττές διακοπές.


Οι λεπίδες διπλής όψης παρέχουν 2 φορές ταχύτερη κοπή
Είναι σχεδιασμένο για κάθε τύπο μαλλιών χάρη στην προηγμένη τεχνολογία DualCut: ένα πρωτοποριακό στοιχείο κοπής διπλής όψεως κόβει τα μαλλιά δύο φορές πιο γρήγορα από τις μονές όψεις.

Επιλέξτε με ρυθμίσεις τροχού 28 ρυθμίσεις μήκους: από 0,5 έως 28 mm
Περιστρέψτε τον τροχό ρύθμισης μήκους για να επιλέξετε και να κλειδώσετε τη ρύθμιση μήκους. 2 ρυθμιζόμενα εξαρτήματα στερέωσης με ρυθμίσεις από 1 mm έως 23 mm. Η απόσταση μεταξύ διαδοχικών ρυθμίσεων είναι ακριβώς 1 mm. Χρησιμοποιήστε ένα εξάρτημα γένιας 2 mm για να κόψετε τα μαλλιά σας για λίγο ή για να διαμορφώσετε τη γενειάδα σας. Μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε το καπάκι και τα κοντό μαλλιά για μήκος 0,5 mm.

Η ισχυρή μπαταρία του μηχανήματος επιτρέπει έως και 75 λεπτά λειτουργίας της μπαταρίας μετά από 8 ώρες φόρτισης, εξασφαλίζοντας έτσι μέγιστη ισχύ και ελευθερία.

Εύκολος και γρήγορος καθαρισμός χάρη στη δυνατότητα πλύσης στο νερό **
Το καλυμμα είναι αδιάβροχο, έτσι μπορείτε να καθαρίζετε εύκολα και εύκολα κάτω από τρεχούμενο νερό. Ξεπλύνετε προσεκτικά μόνο με νερό, έτσι ώστε το ξυράφι να λειτουργεί πάντα, όπως στην αρχή.

Αυτόματη λεπίδα ανοξείδωτου χάλυβα
Οι λεπίδες ανοξείδωτου χάλυβα που αυτοκονίζουν εγγυώνται εξαιρετική ανθεκτικότητα. Ακόμα και μετά από 5 χρόνια, οι λεπίδες κόβουν την ίδια με την αρχή.
Η μηχανή τρίχας της σειράς 5000 έχει σχεδιαστεί για εύκολη χρήση και εύκολο χειρισμό. Μια ειδική υφή και λαβή σας επιτρέπουν να μετακινείτε εύκολα το κλιπ και να κόβετε τα μαλλιά σε όλο το κεφάλι σας.

Δεν απαιτεί συντήρηση, χάρη στην οποία εξοικονομείτε χρόνο
Εξοικονομήστε χρόνο χάρη στις αυτο-ακονιζόμενες λεπίδες που κόβουν ακόμα και μετά από 5 χρόνια με τον ίδιο τρόπο όπως στην αρχή. Το μηχάνημα μπορεί να πλυθεί με νερό **, το οποίο του επιτρέπει να καθαρίζεται γρήγορα και εύκολα κάτω από τρεχούμενο νερό.

2 χρόνια εγγύηση
Όλα τα προϊόντα μας για την ανδρική τουαλέτα χαρακτηρίζονται από ανθεκτική κατασκευή. Καλύπτονται από μια παγκόσμια εγγύηση διάρκειας 2 ετών και έχουν γενική εμβέλεια τάσης.

Χρησιμοποιείται ένα εξάρτημα μήκους 2 mm για τις τρίχες προσώπου
Χρησιμοποιήστε ένα εξάρτημα γένιας 2 mm για να κόψετε τα μαλλιά για μικρό χρονικό διάστημα ή / και να κόψετε τη γενειάδα.
  • Αυτονομία (ώρες) 75min
  • Θέσεις κοπής 28
  • Χρήση Κουρευτική
  • Τύπος Επαναφορτιζόμενη
  • Βάρος Συσκευής 1,50
  • Περιγραφή URL www.philips.gr
  • Εγγύηση 2 Χρόνια
  • Κατηγορία Είδους Κουρευτική Κοπτική
Τηλ. Service: 2310402760
Courier ΕΛΤΑ Πόρτα Πόρτα Courier ΕΛΤΑ Πόρτα Πόρτα
:
:

*Σε περίπτωση μη υποστήριξης στην περιοχή σας της υπηρεσίας ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ, θα παραλάβετε ο ίδιος από το κατάστημα ΕΛΤΑ της περιοχή σας.

Παραλαβή από το κατάστημα (click away, τυπώστε την παραγγελία) Παραλαβή από το κατάστημα (click away, τυπώστε την παραγγελία)
:
:
Αφορά πελάτες με δική τους μεταφορική, δηλώστε την στα σχόλια Αφορά πελάτες με δική τους μεταφορική, δηλώστε την στα σχόλια
:
:
Για περισσότερες πληρφορίες σχετικά με την αποστολή και την παράδοση, δείτε εδώ.

Αφήσε το σχόλιο σας

PHILIPS HC5612/15

PHILIPS HC5612/15
ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ PHILIPS HC5612/15 ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ

Αφήσε το σχόλιο σας

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία