Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρικών συσκευών από το 1975. Από το 2000 και μετά η δραστηριότητα επεκτάθηκε στην χονδρική και απο το 2007 στο ιντερνετ. Κύρια φιλοδοξία μας, ήταν να αποτελέσουμε ένα από τα μεγαλύτερα και αξιόπιστα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα. Όπλα μας, η βαθιά τεχνογνωσία, η όρεξη για δουλειά, η αξιοπιστία και η υποδειγματική εξυπηρέτηση προς τον πελάτη. Επιλέγουμε προσεκτικά την γκάμα των προϊόντων μας και τους προμηθευτές μας ώστε να υποστηρίξουμε το σλόγκαν μας:

φθηνά και γρήγορα

Χαμηλά λειτουργικά και αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών μας βοηθάει ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων: ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, όργανα γυμναστικής, παιχνίδια, gadgets, έπιπλα, ταξιδιωτικό εξοπλισμό κλπ. στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Αλλά δεν σταματάμε εδώ, αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες και την ιστοσελίδα μας ώστε να αποτελούμε σημείο αναφοράς. Η 5050 ήταν από τις πρώτες εταιρίες που είχε διαθεσιμότητα προϊόντων σε πραγματικούς χρόνους ώστε να μπορεί ο πελάτης να βλέπει την πραγματική διάθεση του προϊόντος. Επίσης ήμασταν οι πρώτοι με δυνατότητα παράδοσης Σάββατο ή απόγευμα για μεγάλες συσκευές εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

Ανταμείβουμε τους πελάτες μας επιβραβεύοντας τους με πόντους ανταμοιβής και δίνοντας την δυνατότητα πολλών άτοκων δόσεων στις ήδη χαμηλές τιμές μας.

Συνεχίζουμε δυναμικά και σας ευχαριστούμε για την επιλογή σας.

Η νομική της μορφή έχει ώς εξής: 

Celect AE

Εισαγωγές εμπορία ηλεκτρικών συσκευών

13ο χλμ ΠΕΟ Θεσ/νίκης - Καβάλας

Θεσσαλονίκη ΤΚ57200

Γ.Ε.Μ.Η: 058362904000  

ΑΦΜ: 099772050 

ΔΟΥ: ΦΑΕ Θεσ/νίκης

τηλ. 231 231 5081

φαξ. 23940 73262

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.