Ο ευκολότερος και αμεσότερος τρόπος να εξοφλήσετε τις αγορές σας είναι με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Η χρέωση της κάρτας γίνεται με τη συνεργασία της Eurobank. 

Η συναλλαγή είναι απολύτως ασφαλής, καθώς τα στοιχεία της κάρτας σας τα δίνετε απευθείας σε site της τράπεζας, και μεταφέρονται κρυπτογραφημένα απο τον υπολογιστή σας προς την τράπεζα.

Τα στοιχεία δεν γνωστοποιούνται ούτε αποθηκεύονται στο 5050.gr (παρά μόνο στην τράπεζα).

Μπορείτε λοιπόν, άφοβα να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας για τις αγορές σας στο 5050.gr.

Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για τη σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας.

Oι αγορές σας μέσω του Site που είναι άνω των 199 € με πιστωτική κάρτα, γίνονται μόνο εφόσον στείλετε (ο πελάτης) φάξ με φωτοτυπία της ταυτότητας (μπρος / πίσω) και την πιστωτική σας κάρτα (μπρος / πίσω - έχοντας καλύψει όλα τα νούμερα εκτός από τα 4 τελευταία) τα οποία και θα έχετε υπογράψει. Επιπλέον απαραίτητη προϋπόθεση είναι να δηλώσετε σταθερό τηλέφωνο στο οποίο και θα χρειαστεί να σας καλέσουμε για να πιστοποιήσουμε τα στοιχεία σας. Τέλος θα χρειαστούμε ένα απλό χαρτί που θα γράψετε πως αποδέχεστε την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Για αγορές άνω των 999,00 θα πρέπει η παράδοση να γίνεται με "φυσική" παρουσία δική σας στον χώρο αποστολής με την ταυτότητα σας ή να υπάρχει εξουσιοδότηση παραλαβής σε άλλον και φωτοτυπία της ταυτότητας του πελάτη που έκανε την παραγγελία.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.