ΒΑΣΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ PYRAMIS

ΒΑΣΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ PYRAMIS

0468658
Κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας
120,00 €
με ΦΠΑ
ΒΑΣΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ PYRAMIS 026900401 (ΑΝΕΞΑΡΤ) ΓΙΑ ΙΣΟΠΕΔΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ (ΓΙΑ 026000305 ΚΑΙ 026001105) ΓΙΑ 1x2
Έως 6 άτοκες δόσεις
Δωρεάν αποστολή
Δωρεάν αντικαταβολή


 
Οι βάσης κεραμοσκεπής συνιστώνται για επικλινείς εφαρμογές. Διατίθενται σε έναν ενιαίο τύπο ο όποιος έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται ανάλογα με το μέγεθος του ηλιακού θερμοσίφωνα για το οποίο απευθύνεται και διαθέτουν σύστημα ώστε να ρυθμίζεται η κλίση τις δεξαμενής κάθετα προς το επίπεδο της γης!

Ο σχεδιασμός των βάσεων έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε να συναρμολογούνται χρησιμοποιώντας ελάχιστες βίδες/ παξιμάδια και χωρίς να χρειάζεται οποιαδήποτε συγκόλληση, ώστε να ολοκληρωθεί η συναρμολόγηση. Κατασκευάζονται από γαλβανισμένη εν θερμώ λαμαρίνα και η παραγωγή τους γίνεται από σύγχρονα CNC μηχανήματα, που προσδίδουν ακρίβεια και ευελιξία στην κατασκευή, ενώ σχεδιάζονται για να αντέχουν στο χρόνο και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Παράλληλα τα συστήματα, χάρη στην σχεδίαση τους, καταλαμβάνουν μικρό χώρο όταν είναι συσκευασμένα, κάνοντας πιο εύκολη την μεταφορά από τον εγκαταστάτη και την αποθήκευση τους.

Κατηγορία είδους
Αξεσουάρ
Καμία αξιολόγηση
0€
120,00€ /μήνα
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Product added to compare.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.